+380 (48) 740-46-77

Замішування тіста: як освоїти ключовий етап у процесі випічки

Тільки оптимально замішане тісто має достатню газоутримувальну здатність, що забезпечує ідеальний об’єм тіста. Тому якість готової продукції значною мірою залежить від якості процедури замішування.

Ідеальний процес замішування тіста — який він? Отримайте важливу інформацію з перших рук.

Запрошуємо фахівців хлібопекарської галузі приєднатися до навчального вебінара компанії CHOPIN Technologies — виробника унікального обладнання для контролю якості в сфері переробки зернових культур.

Захід стартує 22 травня 2023 року і буде проводитися окремими сесіями протягом тижня. Навчання — 5 мовами. Відповідно, учасники можуть приєднатися до вебінара:

  • 22 травня — французькою 
  • 23 травня — англійською 
  • 24 травня — арабською 
  • 25 травня — іспанською 
  • 26 травня — російською мовами

Учасників вебінара чекають секретні технології та ексклюзивні рекомендації щодо створення оптимальних схем замішування будь-якого тіста. Ви також зможете поставити свої питання доповідачеві.

На вебінарі ви дізнаєтеся:

  • Як переконатися, що тісто добре вимішане
  • Що трапиться у разі недостатнього або надмірного вимішування тіста та як уникнути неприємних наслідків
  • Як контролювати вплив різних складників на властивості тіста у процесі замішування  

та багато іншого.

На шляху до досконалості важлива кожна деталь! 

Реєстрація на безоплатний вебінар, тисніть на посилання: https://cutt.ly/B6YmfhC 

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»