+380 (48) 740-46-77

Альвеограма

Найважливішим показником хлібопекарських властивостей борошна є сила борошна. Це показник який комплексно описує характеристики поведінки тесту при замісі і дозволяє вам прогнозувати якість готової продукції. Результати вимірювань, проведених на альвеографом можна побачити й інтерпретувати за допомогою альвеограмми, яка представлена ​​у вигляді кривих.

Компанія CHOPIN Technologies пропонує використовувати для визначення сили борошна два види альвеографов - Alveolab - нову сучасну модель з поліпшеними характеристиками і

AlveoPC- класичний прилад, полегшений за рахунок заміни блоку AlveoLink на персональний компьтер (ноутбук).

Альвеограф

Прилад для вимірювання пружності, розтяжності, еластичності та хлібопекарської сили борошна.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»