+380 (48) 740-46-77

Ерукова кислота

Ерукова кислота - цис-13-докозеновая кислота - одноосновна карбонова кислота, що містить один подвійний зв'язок і має хімічну формулу С21H41COOH.

Найбільш висока доля ерукової кислоти в таких оліях, як рапсове (до 65 гірчичне і суріпне (до 50 Проте, сучасні сорти продовольчого рапсу характеризуються низьким вміст ерукової кислоти - аж до значень менш 0,1ля деяких сортів. При заготівлі рапсу дуже важливо швидко визначати вміст ерукової кислоти в насінні для формування відповідних контрактних партій.

Тому в даному випадку первинного значення набувають прискорені методи визначення - такі як ИК-спектрометрия з використанням сучасних ИК-анализаторов:

Універсальний ІЧ-аналізатор DA 7250

Універсальний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7250 використовується для проведення аналізу різних видів с/г сировини, кормів і харчових продуктів.

Газовий хроматограф GC 2400 PerkinElmer

Передова автоматизована система газової хроматографії, створена для забезпечення інноваційних робочих процесів і високої продуктивності лабораторій в різних сферах діяльності.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»