Аналіз сільгосппродукції
- Зернові та продукти їх переробки
- Аналіз зерна на ГМО
- Білизна зерна
- Білок и протеїн в зерні та зернових культурах
- Вологість зерна
- ДОН в зерні і зернових культурах
- Жир в зерні і зернових культурах
- Зола в зерні і зернових культурах
- Вимірювання водопоглинаючої здатності борошна - ВПЗ
- Вимірювання сили борошна
- Вимірювання числа падіння зерна
- Клейковина зерна
- Клітковина в зерні і зернових культурах
- Крохмаль в зернових культурах
- Мікотоксини в зерні і зернових культурах
- Натура зерна і зернових культур
- Седиментація зерна (індекс зелені)
- Температура зерна
- Комбікорми і корми для тварин
- Амінокислотний склад тваринних кормів
- Білок (протеїн) в комбікормах і тваринних кормах
- Волога в кормах для тварин
- Глюкозинолати в комбікормах
- Жир (олійність) тваринних кормів
- Зола в комбікормах
- Вимірювання кислотності в комбікормах
- Клітковина в комбікормах і кормах для тварин
- Крохмаль в комбікормах
- Мікотоксини в комбікормах и кормах для тварин
- Окислювальна стабільність кормів для тварин
- Енергетична цінність комбікормів
- Олійні і продукти їх переробки
- Амінокислотний склад олійних культур
- Аналіз олійних культур на ГМО
- Білок (протеїн) в олійних культурах
- Вологість олійних культур
- Глюкозинолати в олійних культурах
- Жир в олійних культурах
- Жирнокислотний склад олійних культур
- Зола в олійних культурах
- Клітковина в олійних культурах
- Мікотоксини в олійних культурах
- Натура в олійних культурах
- Окислювальна стабільність олійних культур
- Температура зерна олійних культур
- Ерукова кислота в олійних культурах
- Рослинні олії
- Вимірювання DOBI і каротину в рослинних оліях
- Вимірювання анізидинового числа в рослинних оліях
- Вимірювання йодного числа в рослинних оліях
- Вимірювання кислотності в рослинних оліях
- Вимірювання перекисного числа в рослинних оліях
- Вимірювання показника заломлення (Індекс рефракції) в рослинних оліях
- Вимірювання вільних жирних кислот в рослинних оліях
- Мило в рослинних оліях
- Окислювальна стабільність рослинних олій
- Щільність
- Показник заломлення/індекс рефракції
- Температура спалаху
- Харчові продукти
- L-молочна кислота в харчових продуктах
- Білок (протеїн) в харчових продуктах
- Вологість в харчових продуктах
- Жир в харчових продуктах
- Зола в харчових продуктах
- Клітковина в харчових продуктах
- Крохмаль в харчових продуктах
- Мікотоксини в харчових продуктах
- Сечовина в молоці
- Окислювальна стабільність харчових продуктів
- Перекис водню в молоці
- Пероксидаза в молоці
- Цукор в харчових продуктах
- Хлориди в молоці і молочних продуктах
- Холестерин
- Лужна фосфатаза в молоці
- Афлатоксин М1 в молоці і молочних продуктах
- Показник заломлення / індекс рефракції
- Стандартні зразки
- Стандартний зразок вмісту клейковини
- Стандартний зразок числа падіння
- Стандартний зразок сили борошна
- Стандартні зразки вмісту мікотоксинів
- Інше