+380 (48) 740-46-77

Мікотоксини в харчових продуктах

Мікотоксини в харчових продуктах накопичуються в результаті життєдіяльності цвілевих грибів при недотриманні технології виробництва, а також умов зберігання готової продукції. Крім того, часто сама сировина для виробництва харчових продуктів може містити високу кільксть мікотоксинів, які потім переходять в кінцевий продукт. Вживання людиною продуктів, заражених мікотоксинами, викликає отруєння, зниження імунітету, а іноді може виявитися і летальним.

Тому мміст мікотоксинів в сировині і готових харчових продуктах має суворо контролюватися, причому результат важливо отримувати якомога оперативніше.

Сучасний метод імуноферментного аналізу (ІФА) визначення мікотоксинів в останні кілька років набув широкого поширення і відмінну репутацію, завдяки швидкості проведення аналізу і високоі точності результатів.
З тест-системами виробництва компанії Neogen Corporation Ви зможете швидко і достовірно визначити кількісний вміст мікотоксинів - набори Veratox і Reveal Q+ і Reveal Q+MAX.

Комплексна аналітична система Raptor та тест-смужки для визначення мікотоксинів Reveal Q+ і Reveal Q+MAX

Аналітична система Raptor у поєднанні з тестовими наборами Reveal Q+ і Reveal Q+MAX забезпечує новий рівень аналізу мікотоксинів.

Тестові набори Veratox для визначення мікотоксинів

Тестові набори Veratox для кількісного визначення мікотоксинів у харчових продуктах.

Рідинні хроматографи ВЕРХ/УВЕРХ LC 300 PerkinElmer

Системи рідинної хроматографії LC 300 PerkinElmer — це найбільш високопродуктивна й потужна платформа для лабораторій в усіх галузях промисловості.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»