Про компанію
Про компанію
Новини
Наша команда
Наші партнери
Сертифікати
Обладнання
Для фізико-хімічних досліджень
Для аналізу агро і харчових продуктів
Для контролю якості нафтопродуктів
Послуги
Демонстраційно-консультаційний центр
Методична підтримка
Сервісне обслуговування
Пошук та фільтри
За показниками агро та харчових продуктів
За показниками нафтопродуктів
За виробником
Контакти
UA украинский
RU русский
EN english
+380 (48) 740-46-77
+380 (48) 740-46-77
UA украинский
RU русский
EN english
Про компанію
Про компанію
Новини
Наша команда
Наші партнери
Сертифікати
Обладнання
Для фізико-хімічних досліджень
Для аналізу агро і харчових продуктів
Для контролю якості нафтопродуктів
Послуги
Демонстраційно-консультаційний центр
Методична підтримка
Сервісне обслуговування
Пошук та фільтри
За показниками агро та харчових продуктів
За показниками нафтопродуктів
За виробником
Контакти
Новинки PerkinElmer
Загальнолабораторне обладнання
Аналіз нафтопродуктів
Аналіз агропродукції
PerkinElmer
Аналізатор вологи та натури
SocTrade
Обладнання
Обладнання (Алфавітний каталог)
Вимірювальні показники та обладнання
Виробники
А
Азот
Альвеограма
Альвеограф
Амілаза
Амілолітична активність
Амінокислотний склад
Аміак
Анізидинове число
Афлатоксини
Б
Білизна
Білок за методом К'єльдаля
Бензол
Бромне число
В
Волога
Волога в нафтопродуктах
Вологість
Вода по Карлу Фішеру
Водопоглотщаюча здатність борошна
Вомітоксін
Висота полум'я
В'язкість
Г
Газодетекторні трубки Kitagawa
Гідроксімасляна кислота в яйцях
Глюкоза в томатах
Глюкозинолати
Глютен індекс
Глютоматик
ГМО
Д
DOBI и содержание каротина
давление насыщенных паров
Дигесторы
Діелектрична проникність
ДОН (дезоксиніваленол)
Дюма метод
Е
ELISA
Експрес-аналізатори палива
Ерукова кислота
Ж
жир
З
Зеараленон
зелені індекс
зола
Змащуюча здатність
I
ІДК
измельчение
ІЧ (БІЧ) аналізатори
індекс DOBI
Індекс Зелені (седиментації)
Йодне число
К
Каротин
Кислотне число
Кислотність
клейковина
Клітковина
Компонентный состав бензина
Кормова цінність
Крохмаль
к'єльдаля метод
Кольоровість нафтопродуктів
Консистенція тіста
Л
лактоза
Лінолева кислота
Ліноленова кислота
Лужна фосфатаза
L-молочна кислота
М
Млини лабораторні
Меркаптанова сірка
Механічні домішки
Мікотоксини
Молочная кислота
Мила
Н
натура
Натурна вага
Низькотемпературні характеристики
О
Обмінна енергія корму
Окислювальна стабільність
Охратоксин
Оліїстість
Октанове число
П
Перекисне число
Перекис водню в молоці
пероксидаза
Підготовка проб
Показник заломлення (Індекс рефракції)
Поліциклічна ароматика
Поліфеноли
Пробивна напруга
Пробний помел
Протеїн
Подрібнення
Питомий електричний опір
Р
Распадаємость
Розчинність
Розтяжність тіста
Реологічні властивості тіста
С
Сірководень
Сірка загальна
Сила борошна
Сечовина
Стабільність теста
Стабільність проти окислення
Т
T2 / HT2
Тангенс кута діелектричних втрат
Температура спалаху і займання
Температура зерна
Титрування
Термін придатності продуктів
Тиск насичених парів
У
удельная теплота сгорания
Ф
ФІА
Фракційний склад нафтопродуктів
Фруктозолізін (фальсифікація молока)
Фумонізинів
Х
Хлорид
холестерин в яйцях
Ц
Цвітність
Цетанове число
Ч
Число падіння
Час утворення тіста
Щ
Щільність
Лабораторне обладнання SocTrade |
Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»