Про компанію
Про компанію
Новини
Наша команда
Наші партнери
Сертифікати
Обладнання
Для фізико-хімічних досліджень
Для аналізу агро і харчових продуктів
Для контролю якості нафтопродуктів
Послуги
Демонстраційно-консультаційний центр
Методична підтримка
Сервісне обслуговування
Рішення
Сільське господарство
Харчові продукти
Оборонна промисловість
Енергетика
Екологія та навколишнє середовище
Фармацевтика
Судова експертиза та криміналістика
Медицина
Пошук та фільтри
За показниками агро та харчових продуктів
За показниками нафтопродуктів
За виробником
Контакти
UA
RU
EN
+380 (48) 740-46-77
+380 (48) 740-46-77
UA
RU
EN
Про компанію
Про компанію
Новини
Наша команда
Наші партнери
Сертифікати
Обладнання
Для фізико-хімічних досліджень
Для аналізу агро і харчових продуктів
Для контролю якості нафтопродуктів
Послуги
Демонстраційно-консультаційний центр
Методична підтримка
Сервісне обслуговування
Рішення
Сільське господарство
Харчові продукти
Оборонна промисловість
Енергетика
Екологія та навколишнє середовище
Фармацевтика
Судова експертиза та криміналістика
Медицина
Пошук та фільтри
За показниками агро та харчових продуктів
За показниками нафтопродуктів
За виробником
Контакти
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
SocTrade
Обладнання
Обладнання (Алфавітний каталог)
Вимірювальні показники та обладнання
Виробники
А
Азот
Альвеограма
Альвеограф
Амілаза
Амілолітична активність
Амінокислотний склад
Аміак
Анізидинове число
Афлатоксини
Б
Білизна
Білок за методом К'єльдаля
Бензол
Бромне число
В
Волога
Волога в нафтопродуктах
Вологість
Вода по Карлу Фішеру
Водопоглинаюча здатність
Вомітоксин
Висота полум'я
В'язкість
Г
Газодетекторні трубки Kitagawa
Гідроксімасляна кислота в яйцях
Глюкоза в томатах
Глюкозинолати
Глютен індекс
Глютоматик
Густина
ГМО
Д
DOBI і вміст каротину
Дігестори
Діелектрична проникність
ДОН (дезоксиніваленол)
Дюма метод
Е
ELISA
Експрес-аналізатори палива
Ерукова кислота
Ж
жир
З
Зеараленон
зелені індекс
зола
Змащуюча здатність
I
ІДК
ІЧ (БІЧ) аналізатори
індекс DOBI
Індекс Зелені (седиментації)
Йодне число
К
Каротин
Кислотне число
Кислотність
клейковина
Клітковина
Компонентний склад бензину
Кормова цінність
Крохмаль
к'єльдаля метод
Кольоровість нафтопродуктів
Консистенція тіста
Л
лактоза
Лінолева кислота
Ліноленова кислота
Лужна фосфатаза
L-молочна кислота
М
Млини лабораторні
Меркаптанова сірка
Механічні домішки
Мікотоксини
Молочная кислота
Мила
Н
натура
Натурна вага
Низькотемпературні характеристики
О
Обмінна енергія корму
Окислювальна стабільність
Охратоксин
Оліїстість
Октанове число
П
Перекисне число
Перекис водню в молоці
пероксидаза
Підготовка проб
Подрібнення
Показник заломлення (Індекс рефракції)
Поліциклічна ароматика
Поліфеноли
Пробивна напруга
Пробний помел
Протеїн
Подрібнення
Питомий електричний опір
Р
Розпадання
Розчинність
Розтяжність тіста
Реологічні властивості тіста
С
Сірководень
Сірка загальна
Сила борошна
Сечовина
Стабільність теста
Стабільність проти окислення
Т
T2 / HT2
Тангенс кута діелектричних втрат
Температура спалаху і займання
Температура зерна
Титрування
Термін придатності продуктів
Тиск насичених парів
Ф
ФІА
Фракційний склад нафтопродуктів
Фруктозолізін (фальсифікація молока)
Фумонізинів
Х
Хлорид
холестерин в яйцях
Ц
Цетанове число
Ч
Число падіння
Час утворення тіста
Щ
Лабораторне обладнання SocTrade |
Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»