+380 (48) 740-46-77

Амілолітична активність

У зерні злакових культур альфа-амілаза включається в біохімічні процеси, коли зерна починають проростати.  У частково пророслих зернах активність альфа-амілази вище, ніж в сухому, непророщеному зерні. Отримане з частково пророслих зерен, борошно має більш низькі хлібопекарські властивості, ніж борошно з непророщених зерен. Тому визначення активності альфа-амілази має важливе прикладне значення в хлібопекарській промисловості та при прийманні зерна: визначивши активність цього ферменту в зерні і / або борошні, можна зробити висновок про якість продукції.

Ми пропонуємо надійні прилади для швидкого і точного визначення амілолітичної активності.

Perten Falling Number 1000

Оригінальні прилади Falling Number для визначення числа падіння від засновника методу Perten Instruments (Швеція). Аналізатори серії Falling Number стали світовим стандартом, використовуваним для контролю якості зерна та борошна.

Mixolab 2

Прилад для вимірювання реологічних характеристик зерна, борошна та тіста.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»