+380 (48) 740-46-77

Клітковина в харчових продуктах

У лабораторних дослідженнях клітковини в харчових продуктах використовуються як класичні арбітражні методики «мокрої хімії», так і експрес-аналіз на спектрометрах БИК-діапазону.

Як правило, харчові продукти містять більше 1% жиру, тому перед проведенням екстракції клітковини, їх необхідно попередньо знежирити, наприклад за допомогою апарату COEX.

ІК аналізатори харчових продуктів виробництва Perten Instruments не вимагають попередньої пробопідготовки досліджуваних зразків.

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7440

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7440 є сучасним інструментом для аналізу клітковини в продуктах харчової промисловості.

Екстрактор для визначення сирої клітковини A2000

Прилад для визначення клітковини A2000 - сучасний автоматичний аналізатор для одноразового визначення клітковини в 24 зразках.

Багатофункціональний ІК аналізатор DA 7250

Універсальний ІК-аналізатор DA 7250 з технологією диодной лінійки. Швидкий і точний аналіз одночасно за кількома параметрами різних харчових продуктів.

Прилади для екстракції сирої клітковини FIWE3 і FIWE6

FIWE - надійні екстрактори, що автоматизують трудомісткий процес визначення сирої клітковини в харчових продуктах і напівфабрикатах.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»