+380 (48) 740-46-77

Клітковина в харчових продуктах

У лабораторних дослідженнях клітковини в харчових продуктах використовуються як класичні арбітражні методики «мокрої хімії», так і експрес-аналіз на спектрометрах БІЧ-діапазону.

Як правило, харчові продукти містять більше 1% жиру, тому перед проведенням екстракції клітковини, їх необхідно попередньо знежирити, наприклад за допомогою апарату COEX.

ІЧ-аналізатори харчових продуктів виробництва Perten Instruments не вимагають попередньої пробопідготовки досліджуваних зразків.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350

Потоковий БІЧ-аналізатор для монтажу у виробничу лінію: в трубах, жолобах і ланцюгових конвеєрах. Визначає характеристики таких продуктів, як зерно, борошно, шрот, порошки, пластівці, гранули, сиропи.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7440

Потоковий БІЧ-аналізатор для монтажу над виробничою лінією. Призначений для виробництв, в яких продукція переміщується на відкритих стрічкових транспортерах.

ІЧ-аналізатор DA 7250

Аналізатор може досліджувати будь-які зразки: зерно, порошки, гранули, пасти, суспензії та рідини. Прилад використовують для контролю якості у виробництві комбікормів, молочних та м’ясних виробів, на борошномельних підприємствах та в переробці олійних культур.

Екстрактор для визначення сирої клітковини A2000

Система приладу A2000 сконструйована таким чином, щоб проводити аналіз одночасно до 24 зразків, індивідуально упакованих в спеціальні фільтрові пакетики на вміст сирої клітковини, а також кислотно-детергентні (ADF) і нейтрально-детергентні (NDF).

Автоматичний прилад для визначення клітковини FiberROC Auto

Прилад повністю автоматизує всі кроки аналізу відповідно до методів Веєнде (Weende) та Ван Соеста (Van Soest), забезпечує закрите середовище з автоматичним додаванням розчинів і кип’ятінням під тиском для отримання оптимальних результатів.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»