+380 (48) 740-46-77

Ерукова кислота в олійних культурах

Ерукова кислота міститься в насінні рослин сімейства хрестоцвітних, серед яких найбільшу її кількість містять ріпак, гірчиця і сурепка. Відноситься до омега-9-ненасичених жирних кислот.

Визначення кількості ерукової кислоти в ріпаку дуже важливо, з метою визначення його подальшого застосування - для харчових або технічних цілей.

Ріпак з вмістом ерукової кислоти менш 5% використовується в харчових цілях - виробництво масел, маргаринів, майонезів, кондитерських жирів і т.ін., з вмістом ерукової кислоти понад 5% використовується для технічних цілей - миловаріння, виробництва ПММ, пластмас, в лакофарбовій, металургійній, поліграфічній, косметичній промисловостях, у виробництві біодизеля.

Для визначення ерукової кислоти використовуються як класична хроматографія (ВЕРХ), так і сучасний метод ІЧ-спектрометрії.

Наша компанія пропонує для цієї мети:

Універсальний ІЧ-аналізатор DA 7250

Аналізатор DA 7250 — це прилад третього покоління з діодною матрицею, розроблений спеціально для аналізу в харчовій та сільськогосподарській галузі. Він поєднує в собі видатну аналітичну точність зі швидкістю, простотою використання, міцністю й універсальністю.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350 — сучасний та універсальний прилад для визначення характеристик таких продуктів, як зерно, борошно, шрот, порошки, пластівці, гранули, сиропи в трубах, жолобах і ланцюгових конвеєрах.

Система високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) LC 300

Платформа LC 300 дозволяє визначати вміст жиро- і водорозчинних вітамінів, барвників природного і синтетичного походження, консервантів, антибіотиків, мікотоксинів, пестицидів, регуляторів росту в сировині, напівфабрикатах і харчових продуктах.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»