+380 (48) 740-46-77

Клітковина в зерні і зернових культурах

Аналіз клітковини в зернових культурах і продуктах їх переробки може виконуватися як арбітражними методами «мокрою хімією», так і експрес методами на ІК анализаторах. У другому випадку користувач отримує велику економію часу і відсутність необхідності використання гарячих агресивних реактивів, без яких не обійтися при виконанні аналізу традиційним способом.

Зазвичай значення вмісту клітковини в зернових продуктах лежать в діапазоні від 1 до 10%, а продукти переробки можуть містити 20% і більше.

Екстрактор для визначення сирої клітковини A2000

Автоматичний аналізатор для одночасного визначення клітковини в 24 зразках, з використанням технології Filter Bag Technology, яка виключає «людський фактор» і дозволяє отримувати достовірні результати аналізів.

ІЧ-аналізатор цільного зерна та борошна Інфраматик 9500

Інфраматик 9500 — найсучасніший і точний аналізатор зерна, забезпечує найвищу доступну точність. Аналізує широкий спектр зернових і олійних культур на вміст вологи, білка, жиру та інші параметри менш ніж за 30 секунд.

Універсальний ІЧ-аналізатор DA 7250

Аналізатор DA 7250 — це прилад третього покоління з діодною матрицею, розроблений спеціально для аналізу в харчовій та сільськогосподарській галузі. Він поєднує в собі видатну аналітичну точність зі швидкістю, простотою використання, міцністю й універсальністю.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350 — сучасний та універсальний прилад для визначення характеристик таких продуктів, як зерно, борошно, шрот, порошки, пластівці, гранули, сиропи в трубах, жолобах і ланцюгових конвеєрах.

Автоматичний прилад для визначення клітковини FiberROC Auto

Прилад повністю автоматизує всі кроки аналізу відповідно до методів Веєнде (Weende) та Ван Соеста (Van Soest), забезпечує закрите середовище з автоматичним додаванням розчинів і кип’ятінням під тиском для отримання оптимальних результатів.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»