+380 (48) 740-46-77

Білок (протеїн) в харчових продуктах

Протеїни - незамінний для життя харчовий продукт. Тварини і рослинні білки в шлунково-кишковому тракті розщеплюються, перетворюючись в амінокислоти, які є будівельними елементами м'язів і інших тканин. Добова потреба дорослої людини в білках становить до 1,5 г на кілограм нормального (ідеального) ваги, або в середньому 90-100 м

Для правильного раціонального харчування необхідно знати, що міститься в продуктах харчування і в якій кількості.

Для визначення кількісного вмісту білка в продуктах харчування можна вибрати класичні прилади для проведення аналізу хімічними методами або сучасний високотехнологічний ІЧ-аналізатор, який проводить вимірювання без додаткової пробопідготовки.

Аналізатор KjeLROC KD-310 для визначення азоту та білка за К’єльдалем

Аналізатор KjeLROC — високоточна система визначення азоту та білка за методом К’єльдаля з гнучкими можливостями обміну даними.

Автоматичний/напівавтоматичний дистилятор KjelROC KD-210/KD-200 для перегонки з парою за К’єльдалем

Дистиляційний блок KjelROC призначений для парової дистиляції для визначення азоту та білка за стандартним методом К’єльдаля.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7350

Потоковий БІЧ-аналізатор для монтажу у виробничу лінію: в трубах, жолобах і ланцюгових конвеєрах. Визначає характеристики таких продуктів, як зерно, борошно, шрот, порошки, пластівці, гранули, сиропи.

Потоковий ІЧ-аналізатор DA 7440

Потоковий БІЧ-аналізатор для монтажу над виробничою лінією. Призначений для виробництв, в яких продукція переміщується на відкритих стрічкових транспортерах.

ІЧ-аналізатор DA 7250

Аналізатор може досліджувати будь-які зразки: зерно, порошки, гранули, пасти, суспензії та рідини. Прилад використовують для контролю якості у виробництві комбікормів, молочних та м’ясних виробів, на борошномельних підприємствах та в переробці олійних культур.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»