+380 (48) 740-46-77

Білок (протеїн) в харчових продуктах

Протеїни - незамінний для життя харчовий продукт. Тварини і рослинні білки в шлунково-кишковому тракті розщеплюються, перетворюючись в амінокислоти, які є будівельними елементами м'язів і інших тканин. Добова потреба дорослої людини в білках становить до 1,5 г на кілограм нормального (ідеального) ваги, або в середньому 90-100 м

Для правильного раціонального харчування необхідно знати, що міститься в продуктах харчування і в якій кількості.
Для визначення кількісного вмісту білка в продуктах харчування можна вибрати класичні прилади для проведення аналізу хімічними методами або сучасний високотехнологічний ІК-аналізатор, який проводить вимірювання без додаткової пробопідготовки.

Інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300 вмісту білка

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300 є сучасним приладом для аналізу вмісту білка продуктів в харчовій промисловості.

Поточный инфракрасный экспресс-анализатор DA 7440

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7440 є сучасним інструментом для аналізу білка продуктів харчової промисловості.

Прилади UDK 129 і UDK 139 для перегонки з парою по Кьельдалю

UDK 129 - ручний апарат для перегонки з парою по Кьельдалю. UDK 139 - напівавтоматичний апарат для перегонки з парою по Кьельдалю.

Прилади для визначення білка методом Дюма - NDA 701/702

Швидке визначення вмісту білка відразу у декількох зразків харчових продуктів шляхом їх спалювання за методом Дюма.

Напівавтоматичні та автоматичні дігестори DK і DKL

Дігестори для аналізу протеїну і білка в харчових продуктах одночасно у великої кількості зразків.

Автоматичні дистилятори UDK 149, UDK 159 і UDK 169

Апарати для автоматичного визначення вмісту протеїну і білка в харчовій індустрії UDK.

ІК аналізатор олійних культур DA 7250

Багатофункціональний ІК аналізатор DA 7250 з технологією диодной лінійки забезпечує швидкий і точний аналіз одночасно декількох характеристик зразка.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»