+380 (48) 740-46-77

Вимірювання сили борошна

Сила борошна - це показник, що описує реологічні властивості борошна і визначає якість хліба, який Ви отримаєте після випічки. Також орієнтуючись на цей показник можна прогнозувати і / або змінювати рецептуру для отримання оптимального виходу хліба або інших хлібобулочних виробів.

За силою борошно ділять на сильне, слабке і оптимальне (середнє). Знаючи цей показник, Ви зможете правильно скласти рецептуру і прогнозувати, для випічки яких виробів буде оптимальне Ваше борошно.

Також важливим показником «сила борошна» є при експортних комерційних угодах. Він присутній практично у всіх зовнішньоекономічних контрактах на торгівлю пшеницею.

Для визначення показника «сила борошна» компанія Chopin Technologies розробила унікальний прилад Альвеограф, який зараз доступний в двох модифікаціях: сучасна вдосконалена модель AlveoLab і класичний прилад AlveoPC

Інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300 є сучасним приладом для аналізу сили борошна в борошномельній, зерновій, комбікормовій та інших галузях промисловості.

Альвеограф - унікальний прилад для комплексного дослідження борошна

Прилад, визнаний у всьому світі для комплексної оцінки показників якості зерна та борошна: сила борошна, хлібопекарські властивості борошна, ВПЗ (вологопоглинаюча здатність борошна), еластичність і пружність тіста.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»