+380 (48) 740-46-77

Жир в харчових продуктах

Товарна цінність насіння олійних культур визначається кількістю і якістю олії, яке може бути отримано з конкретних партій такого насіння. Для характеристики властивостей і якості масел застосовують ряд показників (числа), з яких найбільш часто використовують число омилення, йодне число, кислотне і перекисне числа.

Однак на всіх етапах технологічного процесу переробки насіння олійних культур критичною точкою контролю якості є швидке і достовірне визначення вмісту масла в продукті. Саме тому ми пропонуємо кілька варіантів такого визначення, починаючи від стандартної екстракції олії розчинником до високотехнологічних, які не потребують ніякої попередньої підготовки зразків ІК-аналізаторів - як лабораторних, так і потокових.

Інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7300 є сучасним приладом для аналізу продуктів в борошномельній, зерновій та інших галузях промисловості.

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7440

Поточний інфрачервоний експрес-аналізатор DA 7440 є сучасним інструментом для аналізу жиру в продуктах харчової промисловості.

Апарати для швидкого автоматичного визначення вмісту жиру ANKOM XT15 і XT10

Високопродуктивні аналізатори для визначення вмісту жиру, дозволяють одночасно отримати результати для 10-15 зразків.

Прилад для визначення вмісту жиру SER 148

Одночасний аналіз 3 або 6 зразків харчових продуктів за методом Рендалла.

ІК аналізатор Inframatic 9500

Аналізатор цільного зерна і олійних культур Інфраматік 9500. Визначає основні показники якості зернових і олійних.

ІК аналізатор олійних і зернових DA 7250

Універсальний багатофункціональний ІК аналізатор DA 7250. Технологія диодної лінійки забезпечує швидкий і точний аналіз одночасно всіх важливих параметрів будь-яких зернових і олійних культур.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»