+380 (48) 740-46-77

Оліїстість

Одним з основних ознак якості олійних культур є кількість, властивості і якість масла, яке може бути отримано з насіння тих чи інших культур. Вміст олії в насінні різних культур коливається в великих межах залежно від сорту, району і умов зростання, ступеня зрілості насіння.

Для визначення вмісту олії можна використовувати як традиційну екстракцію розчинником, що є досить тривалим і трудомістким процесом, так і ІЧ-спектрометрії, що істотно підвищує ефективність проведення аналізу.

Будь-який з цих методів можна використовувати при визначенні олійності / вмісту жиру в:

  • зернових і продуктах їх переробки;
  • олійних та продуктах їх переробки;
  • комбікормах і кормах для тварин;
  • харчових продуктах.

ІЧ-аналізатор Інфраматик 9500

Багатофункціональний аналізатор цільного зерна і борошна Інфраматик (Inframatic) 9500. Визначає основні показники якості зернових і олійних культур.

ІЧ-аналізатор DA 7250

Універсальний ІЧ-аналізатор DA 7250 на основі диодной лінійки. Швидкий аналіз різних видів зернових, олійних культур.

Апарат для визначення вмісту жиру SER 148

Швидке і точне визначення вмісту жиру.

Автоматичні прилади для визначення вмісту жиру ANKOM XT15 і XT10

Автоматичні високопродуктивні аналізатори для визначення вмісту жиру. Дуже швидке вимірювання (від 15 до 60 хвилин), дозволяють одночасно отримати результати по 10-15 зразків (продуктивність до 150 зразків в день).

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»