Мікотоксини в харчових продуктах накопичуються в результаті життєдіяльності цвілевих грибів при недотриманні технології виробництва, а також умов зберігання готової продукції. Крім того, часто сама сировина для виробництва харчових продуктів може містити високу кільксть мікотоксинів, які потім переходять в кінцевий продукт. Вживання людиною продуктів, заражених мікотоксинами, викликає отруєння, зниження імунітету, а іноді може виявитися і летальним.
Тому мміст мікотоксинів в сировині і готових харчових продуктах має суворо контролюватися, причому результат важливо отримувати якомога оперативніше.
Сучасний метод імуноферментного аналізу (ІФА) визначення мікотоксинів в останні кілька років набув широкого поширення і відмінну репутацію, завдяки швидкості проведення аналізу і високоі точності результатів.
З тест-системами виробництва компанії Neogen Corporation Ви зможете швидко і достовірно визначити кількісний вміст мікотоксинів - набори Veratox і Reveal Q+ і Reveal Q+MAX.