Формування тіста: як контролювати процес
Якщо не контролювати процес формування тіста, можна отримати продукцію, яка не відповідає стандартам якості.
Умови формування тіста істотно впливають на розмір і форму готового продукту. Контроль процесу формування гарантує, що готові вироби помістяться в упаковку та відповідатимуть очікуванням споживачів щодо зовнішнього вигляду. До того ж, окрім естетики готових виробів, формування тіста також впливає на текстуру та структуру хлібобулочної продукції.
Бажаєте дізнатися:
- Як контролювати надмірну усадку або розширення тіста в процесі формування?
- Як передбачити форму готового продукту перед виробництвом?
- Як отримати інші відомості про властивості тіста під час формування?
Запрошуємо на інтерактивний вебінар компанії CHOPIN Technologies для фахівців хлібопекарської галузі. Провідні спеціалісти з якості борошна та тіста поділяться досвідом, як застосовувати технології аналізу, щоб оволодіти процесом формування тіста. Ви отримаєте важливу інформацію з перших рук, а також зможете поставити свої питання доповідачеві.
Вебінар буде проходити окремими сесіями п’ятьма різними мовами:
- Англійська — 26 червня 2023 / 16:00 UTC
- Іспанська — 27 червня 2023 / 14:00 UTC
- Французька — 28 червня 2023 / 14:00 UTC
- Арабська — 29 червня 2023 / 07:00 UTC
- Російська — 30 червня 2023 / 08:00 UTC
Реєстрація на безоплатний вебінар: https://cutt.ly/Xwtjvb6M
І не забудьте перевірити свою електронну скриньку для підтвердження реєстрації!