Конференція «Прикладні аспекти в мікробіологічної лабораторній практиці»
Наша компанія взяла участь в конференції пивоварів — спеціалізованому заході для мікробіологів — виробників пива і мінеральної води, що пройшов на базі Національного університету харчових технологій http://nuft.edu.ua/
Спеціаліст агровідділу Наталія Церклевич представила доповідь на тему «Контроль якості продукції на пивоварних заводах».
Обговорювалася важливість контролю якості на всіх етапах виробництва, а не тільки готового продукту, з наданням рішень як для маленьких пивоварень, так і для великих міжнародних компаній.
Були розглянуті 4 основних етапи контролю продукції при виробництві пива:
- Вхідний контроль зернової сировини:
- Відбір проб з автоматичним пробовідбірником BioPro;
- Виділення навішування з автоматичним дільником;
- Визначення вологи, натури, температури зерна з с AM5200/AM5800;
- Визначення «числа падіння» з приладом FN1000;
- Визначення вологи, білка з приладами: IM9500 и IM8800.
-
Вхідний контроль води з приладом BeerLab від італійського виробника CDR.
- Контроль проміжних продуктів і чистоти поверхонь виробничих ліній: Тест-системи Neogen AccuPoint для контролю чистоти поверхонь; Газовий хроматограф з Парофазною установкою Clarus GC 580 TurboMatrix HS.
- Контроль готової продукції з приладами Beerlab Touch і Beerlab Junior:
З презентацією можна ознайомитись за посиланням.
Чекаємо Вас на наступних виставках і конференціях!