+380 (48) 740-46-77

Альвеограф

Альвеограф вимірює пружно-еластичні властивості пшеничного борошна. Аналіз відбувається шляхом замісу та подальшої деформації тістозаготовки у вигляді кулі під дією тиску повітря і реєстрації всіх параметрів цієї деформації тіста. 

Така методика дозволяє найкращим чином відтворити і виміряти деформацію тіста по аналогії з процесами, що проходять в тісті під час бродіння під дією вуглекислого газу. 

У 2014 році компанія CHOPIN Technologies представила 2 нових удосконалених прилади для визначення реологічних властивостей борошна, в тому числі сили борошна — Alveolab і AlveoPC.

Alveolab CHOPIN

Нова вдосконалена модель для комплексного визначення показників якості борошна.

AlveoPC CHOPIN

Вимірювання пружності, розтяжності, еластичності та хлібопекарської сили борошна.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»