+380 (48) 740-46-77

Вимірювання водопоглинаючої здатності борошна - ВПЗ

Аналіз клітковини в зернових культурах і продуктах їх переробки може виконуватися як арбітражними методами "мокрою хімією", так і експрес методами на ІК анализаторах. У другому випадку користувач отримує велику економію часу і відсутність необхідності використання гарячих агресивних реактивів, без яких не обійтися при виконанні аналізу традиційним способом.

Зазвичай значення вмісту клітковини в зернових продуктах лежать в діапазоні від 1 до 10%, а продукти переробки можуть містити 20% і більше.

Міксолаб - прилад для визначення водопоглнаючої здатності борошна, якості борошна

Міксолаб успішно використовується в усьому світі як для стандартного контролю якості борошна і пшениці, так і при проведенні наукових досліджень і при впровадженні різних інноваційних технологій На підприємствах.

Альвеограф - прилад для комплексного дослідження якості борошна

Унікальний прилад, визнаний у всьому світі для комплексної оцінки показників якості зерна та борошна: сила борошна, хлібопекарські властивості борошна, ВПС (водопоглнаючої здатність борошна), еластичність і пружність тіста.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»