+380 (48) 740-46-77

Формування тіста: як контролювати процес

Якщо не контролювати процес формування тіста, можна отримати продукцію, яка не відповідає стандартам якості. 

Умови формування тіста істотно впливають на розмір і форму готового продукту. Контроль процесу формування гарантує, що готові вироби помістяться в упаковку та відповідатимуть очікуванням споживачів щодо зовнішнього вигляду. До того ж, окрім естетики готових виробів, формування тіста також впливає на текстуру та структуру хлібобулочної продукції.

Бажаєте дізнатися:

  • Як контролювати надмірну усадку або розширення тіста в процесі формування?
  • Як передбачити форму готового продукту перед виробництвом?
  • Як отримати інші відомості про властивості тіста під час формування? 

Запрошуємо на інтерактивний вебінар компанії CHOPIN Technologies для фахівців хлібопекарської галузі. Провідні спеціалісти з якості борошна та тіста поділяться досвідом, як застосовувати технології аналізу, щоб оволодіти процесом формування тіста. Ви отримаєте важливу інформацію з перших рук, а також зможете поставити свої питання доповідачеві. 

Вебінар буде проходити окремими сесіями п’ятьма різними мовами:

  • Англійська — 26 червня 2023 / 16:00 UTC
  • Іспанська — 27 червня 2023 / 14:00 UTC
  • Французька — 28 червня 2023 / 14:00 UTC
  • Арабська — 29 червня 2023 / 07:00 UTC
  • Російська — 30 червня 2023 / 08:00 UTC

Реєстрація на безоплатний вебінар: https://cutt.ly/Xwtjvb6M 

І не забудьте перевірити свою електронну скриньку для підтвердження реєстрації!

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»