Замішування тіста: як освоїти ключовий етап у процесі випічки
Тільки оптимально замішане тісто має достатню газоутримувальну здатність, що забезпечує ідеальний об’єм тіста. Тому якість готової продукції значною мірою залежить від якості процедури замішування.
Ідеальний процес замішування тіста — який він? Отримайте важливу інформацію з перших рук.
Запрошуємо фахівців хлібопекарської галузі приєднатися до навчального вебінара компанії CHOPIN Technologies — виробника унікального обладнання для контролю якості в сфері переробки зернових культур.
Захід стартує 22 травня 2023 року і буде проводитися окремими сесіями протягом тижня. Навчання — 5 мовами. Відповідно, учасники можуть приєднатися до вебінара:
- 22 травня — французькою
- 23 травня — англійською
- 24 травня — арабською
- 25 травня — іспанською
- 26 травня — російською мовами
Учасників вебінара чекають секретні технології та ексклюзивні рекомендації щодо створення оптимальних схем замішування будь-якого тіста. Ви також зможете поставити свої питання доповідачеві.
На вебінарі ви дізнаєтеся:
- Як переконатися, що тісто добре вимішане
- Що трапиться у разі недостатнього або надмірного вимішування тіста та як уникнути неприємних наслідків
- Як контролювати вплив різних складників на властивості тіста у процесі замішування
та багато іншого.
На шляху до досконалості важлива кожна деталь!
Реєстрація на безоплатний вебінар, тисніть на посилання: https://cutt.ly/B6YmfhC