+380 (48) 740-46-77

Водопоглинальна здатність борошна (ВПЗ)

Альвеограф – прилад для вимірювання пружності, розтяжності, еластичності та хлібопекарської сили борошна

Прилад, призначений для комплексної оцінки властивостей зерна і визначення якості борошна. Дозволяє визначати: силу борошна, хлібопекарські властивості борошна, ВПЗ (водопоглинальну здатність борошна), еластичність і пружність тіста.

Mixolab 2 — прилад для вимірювання реологічних характеристик зерна, борошна та тіста

Міксолаб успішно використовується в усьому світі як для стандартного контролю якості борошна і пшениці, так і при проведенні наукових досліджень і при впровадженні різних інноваційних технологій на підприємствах.

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»