Борошномельна галузь в Україні зростає і розвивається!
Борошномельні підприємства України виходять на новий рівень обслуговування клієнтів, розширюють ринки збуту й випускають унікальне борошно для споживачів.
У лютому 2020 року одне з борошномельних підприємств Івано-Франківської області оснастило свою лабораторію альвеографом нового покоління — приладом для визначення реологічних властивостей борошна Alveolab виробництва компанії Chopin Technologies.
Маючи сучасне обладнання для аналізу реологічних властивостей борошна в комплекті з обладнанням, що забезпечує стандартний контроль якості зерна та борошна, підприємство буде на крок попереду своїх колег-конкурентів.
Нові показники якості — сила й водопоглинальна здатність борошна, розтяжність і пружність тіста — забезпечать додатковий прибуток і постійне розширення ринку збуту компанії, яка може визначати ці показники та використовувати їх у своїй роботі.
Фахівці компанії SocTrade спільно з виробником обладнання Chopin Technologies надають повну інформаційну й технічну підтримку щодо обладнання.