Кондитерська конференція Confectionery Processing and Packaging 2019
На кондитерській конференції Confectionery Processing and Packaging 2019 співробітники компанії SocTrade Наталія Савосіна і Олексій Стойко виступили з доповіддю «ЕФЕКТИВНИЙ КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ В кондитерському виробництві».
Вони представили способи контролю якості як сировини, так і готової продукції в кондитерському виробництві. Так як кондитерське виробництво багатокомпонентне, саме своєчасний контроль всіх інгредієнтів може забезпечити випуск якісної і конкурентоспроможної продукції.
За допомогою альвеографа від компанії Chopin Technologies, виробники можуть перевірити вплив добавок на наявне у них борошно і попередньо, до запуску у виробництво, побачити оптимальне для нього застосування.
З приладом SD-matic виробництва компанії Chopin Technologies виробники можуть оперативно провести контроль борошна на ступінь пошкодженості крохмальних зерен, що дозволить оцінити ВПС даної партії борошна, а також визначити, для виробництва якого конкретно продукту краще направити цю партію.
Також показана можливість оцінки свіжості сировини (такого, як горіхи, масла і жири, яйця і яєчні продукти, молоко і молочні продукти), а крім того, визначення можливої фальсифікації, використовуючи прилади FoodLab (CDR, Італія) і Oxitest (Velp Scientifica, Італія). За допомогою приладу Oxitest виробники будь-яких кондитерських і хлібобулочних виробів можуть підбирати найбільш вигідну по вартості упаковку, щоб максимально довго зберегти готовий продукт.
Наша компанія SocTrade пропонує лабораторне обладнання провідних світових виробників. Ми надаємо якісне сервісне обслуговування та методичну підтримку.