+380 (48) 740-46-77

Олійні та продукти їх переробки

Галузі застосування Обладнання для аналізу агро і харчових продуктів Олійні та продукти їх переробки

Зола в олійних культурах

Амінокислотний склад олійних культур

Аналіз олійних культур на ГМО

Мікотоксини в олійних культурах

Температура зерна олійних культур

Окислювальна стабільність олійних культур

Білок (протеїн) в олійних культурах

Клітковина в олійних культурах

Вологість олійних культур

Натура олійних культур

Ерукова кислота в олійних культурах

Ерукова кислота міститься в насінні рослин сімейства хрестоцвітних, серед яких найбільшу її кількість містять ріпак, гірчиця і сурепка. Відноситься до омега-9-ненасичених жирних кислот.

Визначення кількості ерукової кислоти в ріпаку дуже важливо, з метою визначення його подальшого застосування - для харчових або технічних цілей.

Ріпак з вмістом ерукової кислоти менш 5% використовується в харчових цілях - виробництво масел, маргаринів, майонезів, кондитерських жирів і т.ін., з вмістом ерукової кислоти понад 5% використовується для технічних цілей - миловаріння, виробництва ПММ, пластмас, в лакофарбовій, металургійній, поліграфічній, косметичній промисловостях, у виробництві біодизеля.

Для визначення ерукової кислоти використовуються як класична хроматографія (ВЕРХ), так і сучасний метод ІК - спектрометрії. Наша компанія пропонує для цієї мети універсальний ІК.


Глюкозинолати в олійних культурах

Глюкозинолати в процесі метаболізму утворюють сполуки сірки, що негативно впливають на роботу печінки, серця і нирок. Вони також подразнюють слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, порушують діяльність щитовидної залози. У зв'язку з цим, кількість глюкозинолатів в продуктах має суворо контролюватися.


Жир в олійних культурах

Жирнокислотний склад олійних культур

Пробопідготовка

Лабораторне обладнання SocTrade | Мапа сайту
Дизайн сайту — «Sponge»